Escola L'Era de Dalt

 

moodleAMPA

 

 

 

 

 

 

escola
participació blogs documents contactar
 

tornar

JORNADA DE TREBALL COMUNITAT EDUCATIVA

El passat dijous 1 de juny vam realitzar una jornada de treball i reflexió sobre el model d’escola avançada amb els responsables del Programa Escola nova 21.

En Boris Mir (director adjunt d’escola nova 21) i la Marta Pujadó (coordinadora de formació d’escola nova 21), van organitzar una dinàmica de treball i reflexió sobre el “marc d’escola avançada” i els principis que el regeixen. El menjador de l’escola va quedar desbordat per la gran acceptació de la proposta. Unes 125 persones entre mares i pares a part del claustre de mestres de l’escola, van realitzar unes dinàmiques per “aprendre” com han d’aprendre els nostres infants per satisfer les seves necessitats en la societat actual. En Boris Mir va contextualitzar el marc d’escola avançada i en què consisteix la transformació educativa que estem portant a terme al nostre centre. Tanmateix va explicar el compromís del Programa Escola Nova 21 amb els 30 centres de la Mostra, i l’objectiu del Programa a ajudar a realitzar aquesta transformació a la resta de centres de Catalunya que s’han adherit al Programa (483) i que formen part de les diferents xarxes territorials. La jornada va ser tot un èxit de participació i al final de la sessió va haver-hi un espai per resoldre dubtes i qüestions. Cal destacar que a la jornada hi va participar l’equip directiu de l’IES Tona i la tècnica d’ensenyament de l’Ajuntament de Tona.

Tots junts fem escola!!

 

 

 

 

Escola L’Era de Dalt C/ Andreu Molera nº 5 08551 Tona space space space space adobe flash realplayer youtube basicproject